Rubriky
Nezařazené

Šumava – Lenora (25.2.2005-17.2.2005)

[

25.2. pátek

,

Sněhové podmínky ideální,ubytování zajištěné a tak nezbývá než vyrazit na pořádnou lyžovačku.
Přesun autama do Lenory,baťůžky na záda a stoupat vzhůru k chatě U obrázku,tam jsme dorazili za tmy.Po příjezdu na chatu se naši stateční hošánci přiznali,že cestou měli pěkně nahnáno.Proč ? Jelikož jejich cestovní rychlost na lyžích nebyla nic moc a navíc ještě museli odpočívat u každého smrčku a těch bylo v lese dost…. No a Humpál s Náčelníkem nějak nechtěli u každého toho smrčku čekat s nimi,s cesty nebylo možno nikam odbočit,protože všude byl tak metřík čerstvého sněhu.
Abych nezapomněl,hned při odjezdu zabodoval Kůča,po odjezdu od Náčelníka jsme přibrzďovali ještě v Plané a tam se rozběhl k druhému autu a bral jsi rukavice bezpečně položené na střeše … ,co ten kluk má v hlavě ???

,

26.2. sobota

,

Druhý den po ránu jsme s baťůžkama sjeli zpět do Lenory,naložili se do aut a vyrazili směr Borová Lada.Tam většinu čekal první „opravdový“ křest v bílé stopě.Z Borové Lady jsme vyrazili směr Knížecí Pláně,Bučina a zpět.Někteří jsi zpestřovali lyžovačku častými pády,ale zlepšení stylu bylo jasně vidět.
Cestou zpět do Lenory jsme zastavovali na krátkou procházku v Zátoni,kde jsme pomohli Německému turistovi,který patrně poprvé viděl sníh a zcela suvereně zacouval mimo cestu,byl opravdu štědrý dal nám za odměnu celých 50 Kč.Druhou noc jsme nocovali všichni přímo v Lenoře u hajného.

,

26.2. neděle

,

Po ránu jsme vyhrabali autíčka z čerstvě napadaného sněhu a vyrazili opět směr Borová Lada (škoda,že podobný nápad neměla i správa silnic,bylo ho opravdu dost) a dál na lyžích směr Kvilda,tam jsme navštívili pekárnu,smlsli něco dobrého a protože se každý tvářil po 5 Km na Kvildu jak po maratónu,bylo jasné,že k žádnému velkému ježdění kluky nedonutíme.Vyrazili jsme zpátky směr Borová Lada a odtud domů.

Náčelník,Humpál,Bró­žové,David,Nik,Ků­ča a Mako.
Vozy : 1×Kangu,1×Felicia

]