Rubriky
Nezařazené

Zážitkový víkend 2008 (25.4.2008-26.4.2008)

[


Na sv. Jiří vylézají hadi a štíři…vylezte taky a přijďte k nám do klubovny prožít odpoledne plné her a večer u táboráku. Rodičům promítneme fotky a videa z našich akcí a děti si otestují odvahu při noční hře.
Jak bude vše probíhat? Sejdeme se v pátek v 16 hodin u skautské klubovny za řekou naproti škole. Zahrajeme si plno netradičních her a každý si bude moci vyrobit vlastní originální šátek. Šátek je symbolem 40 milionů skautů na celém světě, kteří 24. dubna mají svůj svátek a jejich patronem je sv. Jiří. Navečer posedíme s kytarou u táboráku a zbaštíme k večeři tajuplný kotlík. V klubovně připravíme promítání nejzajímavějších fotek z našich výletů a táborů a sestřih zábavných videí. Kdo bude mít dost odhodlání k noční hře, může přespat v klubovně.
Co budete potřebovat? Dobrou náladu, kdo má ešus, lžíci na večeři a spacák, karimatku na přespání. Kdo nemá, rádi půjčíme.
Můžete se přijít podívat i na naše schůzky, kluky zastihnete ve středu v 16.15 a holky v pátek v 16.00 v naší klubovně. Rádi Vás uvidíme.

Akcička je úspěšně za námi a fotečky jsou zde : 

]